MedPoint at Town Creek Center

//MedPoint at Town Creek Center
MedPoint at Town Creek Center 2018-06-27T11:29:29+00:00

Project Description

Engaging the services of Morris Creative and Johnson Architecture, The Vision Group provided the client a Medical Office Campus focused on a Health Village theme. Anchored by The Allergy Center, the creative team designed a walkable urban-like core, with surface parking to the perimeter making good use of the topography. Embracing biophilia theory, supported by research that shows how positively people respond to open landscapes, scattered stands of trees, water and winding trails, these elements were woven into the design with water features, tree groupings and butterfly gardens. The mix of tenants include some café / coffee shop eatery’s located within the light-filled atrium buildings.